Barbro Andersson – ordförande Kommunal Mitt

Jag är en glad, trygg och stolt förtroendevald i Kommunal Mitt. Här är mina tankar, visioner och idéer för ett bättre arbetsliv och därigenom ett bättre samhälle.

Löfte 2020: 1000 steg för varje ny medlem i Mitt

Jag har länge tänkt att jag sitter för mycket stilla, men har inte hittat motivationen att ändra på det. Mitt motstånd har varit stort och väldigt hårdnackat, men nu är det slut på det!

Fortsätt läsa

Jag har inte tänkt på mig själv som en tävlingsinriktad person, på så sätt att jag till varje pris behöver vinna. Men jag tävlar gärna mot mig själv och går då  igång på utmaningar som jag ser att andra klarar av. Jag går igång på att tänka om de kan, så borde väl jag med klara av det. Vad väntar jag på, brukar jag tänka då.

Och att då nu, koppla ihop utmaningen att röra på mig mer, med vårt gemensamma åtagande att bli fler medlemmar det blir en bra drivkraft för mig, känner jag!

Jag har nu antagit utmaningen av Carina Thållén i Sydväst, att för varje ny medlem göra någon för mig ny aktivitet.

Så jag kommer att under 2020 gå, cykla, simma eller till och med jogga 1000 steg för varje ny medlem i Mitt.När vi når måltalet så innebär det omkring 350000 per månad i genomsnitt.

Alltså drygt 10000 per dag. Inte alls oöverstigligt, men för mig just nu är det en utmaning på lagom nivå, helt klart! Från att ha varit en riktig soffpotatis i flera år, så är detta ett stort steg!

Vis av tidigare försök så vet jag och inser jag  att vill jag så mycket, och vill ändra allt på en gång så denna gång börjar jag så här.

Min motståndsnivå är just nu låg, jag lyckades med råge igår med mitt mål, så jag rider på vågen just nu.