Kommunals utredare

Fakta, analyser och kommentarer

Kommunal bidrar i Miljöpartiets rådslag om tid

Miljöpartiet reviderar sitt partiprogram och genomför rådslag om ett antal frågor. Ett av rådslagen har temat ”Makten över tiden”.

Kommunals utredare Anna Spånt Enbuske var med i ett förberedande runda bordssamtal med miljöpartiet och fackförbund om tid redan före sommaren. Nu har hon skrivit om Kommunals medlemsdialog om tid på Miljöpartiets partiprogramsblogg i inlägget ”Hela tiden – Kommunals syn på arbetstider”.

Miljöpartiet bjuder in alla att diskutera i rådslagen. Rådslaget ”Makten över tiden” har bland annat enkäter för såväl medlemmar som icke-medlemmar. Det blir intressant att se om det leder till förändrad strategi liknande hur Kommunals medlemsdialog påverkade Kommunals strategi om arbetstid.