En ordförandes tankar

En till Kommunalare bloggar!

Nu är det jul igen

Julens budskap är värme och kärlek, att hoppet finns, att ljus alltid segrar över mörker.

Midvinternattens köld är hård,
stjärnorna gnistra och glimma.
Alla sova i enslig gård,
djupt under midnattstimma.
Månen vandrar sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken.
Endast tomten är vaken.
(Viktor Rydberg)

Nu är det jul igen och det är faktiskt inte endast tomten som är vaken, det är många fler. På arbetsplatser runt om i Sverige arbetar medlemmar i Kommunal även under denna julhelg. De arbetar under dygnets alla timmar för att välfärden ska fungera. Tillsammans fortsätter vi göra skillnad för alla de som behöver välfärdens olika tjänster.

Julens budskap är värme och kärlek, att hoppet finns, att ljus alltid segrar över mörker. Tänk lite extra på att sprida ditt ljus i andras mörker, kanske genom att tända ett ljus för någon du tänker på, kanske genom ett telefonsamtal till någon du saknar eller kanske genom en fika med någon du tycker om.

Jag önskar er alla en riktigt God Jul och skickar en extra varm hälsning till dig som är en av alla dem som håller ställningarna i välfärdens olika områden denna julhelg.