En ordförandes tankar

En till Kommunalare bloggar!

Mitt misslyckande – en framgång för Kommunal Sydost!

Ja, precis så är det. I februari utmanade jag alla förtroendevalda i Kommunal Sydost genom att lova att jag ska försöka gå 1000 steg för varje ny medlem som värvas. Och fram till november månad har jag klarat det. Men där tog det stopp…

Men vad hände då i november?

Jo, när jag idag summerar rekordmånaden november så är jag jätteglad över att jag faktiskt har misslyckats!  I november har vi tillsammans välkomnat 554 nya medlemmar i Kommunal Sydost. Ett fantastiskt och historiskt resultat. Detta är den andra bästa inträdesmånaden sedan Kommunal Sydost bildades 2012. Och nej, jag har inte lyckats gå 554 000 steg i november, utan jag landade på 285 000 steg. Vårt månadsmål för november var 252 inträden. Vi har alltså slagit vårt månadsmål med över det dubbla.

Toppenbra jobbat av alla!

Tack vare aktiva fackliga arbetsplatsombud och skyddsombud på arbetsplatserna som driver sina frågor och tack vare skickliga sektionsföreträdare som syns och hörs så väljer fler personer just nu att bli medlemmar i Kommunal än på många år. Jag fortsätter såklart min utmaning i december. Månadsmålet är 240 inträden- och jag säger det igen: Ingen blir gladare än jag om jag inte lyckas hålla jämna steg med antalet inträden i Kommunal Sydost.

 

Välkommen till dig som i november valt att bli medlem och bli en del i Kommunal.

Tack till dig som är medlem- du är viktig för att vi tillsammans ska nå framgång.

Tack till dig som är fackligt aktiv- du gör skillnad varje dag i det vinnande laget Kommunal Sydost.

 

Jag passar också på att lyfta att vi i Kommunal Sydost redan nått vårt årsmål. Vi har hittills i år välkomnat inte mindre än 3209 nya medlemmar. Tillsammans fortsätter vi nu alla arbetet med att förbättra villkor och anta nya utmaningar.

Medlemmarna i Kommunal är en viktig del i den svenska välfärden inom många olika yrkesområden. Kommunal är en stark, handlingskraftig, närvarande och relevant fackförening. Vi förhandlar nya kollektivavtal och det finns en chans att förändra. Vi siktar högre och vill se till att framtidens välfärd blir tryggare- för alla.

Det är dags för bättre tider

Dags för bättre tider! | Kommunal