En ordförandes tankar

En till Kommunalare bloggar!

Vi summerar januari – och stegar in i februari med en ny utmaning!

Vilken härlig summering av januari månad. I Kommunal Sydost har vi välkomnat 240 nya medlemmar denna första månad av avtalsåret 2020. Toppenbra jobbat av alla er som sett till att stärka föreningen.

Jag startade året med utmaningen att cykla eller gå en kilometer för varje ny medlem. Ett tufft mål mitt i vintern och hela månaden har jag genomfört aktivieterna utomhus. Jag är stolt och glad över att jag den sista januari kan visa upp 244 insamlade kilometer. I mörker, ljus, regn, sol och blåst har jag samlat kilometer nästan varje januaridag för att hålla jämn takt med antalet inträden. Tänk att vi lyckades ihop – jag känner kraften av att vi blir fler och hoppas att du känner det också.

” I Kommunal Sydost har vi välkomnat 240 nya medlemmar denna första månad av avtalsåret 2020″

 

En ny utmaning!

Jag har funderat på en fortsättning och bestämt mig för en ny utmaning i februari. Jag kommer försöka gå 1000 steg för varje ny medlem under hela månaden. Jag inser att denna utmaning också kommer att bli tuff, men jag lovar att göra mitt bästa och hoppas att fler vill vara med i Kommunal så jag behöver gå mååånga steg.

 

Rabattkampanj!

Nu är även en kampanj igång för nya medlemmar: Läs mer här!  Glöm inte tipsa fler om att bli medlemmar.

 

Arbetsplatsbesöken fortsätter

Nu i februari är det årsmöten runt om i sektionerna. Jag kommer vara med på fyra stycken de närmsta veckorna, kanske vi ses? Möjligheten av att påverka i Kommunal är vår rättighet som medlemmar- ta chansen att möta fler fackliga kamrater under trevliga möten och var med och påverka i din sektion. Arbetsplatsbesöken fortsätter för mig och jag är inbokad inte bara arbetsplatstisdagar utan även på andra dagar. Första veckan av årets andra månad kommer jag besöka arbetsplatser i Karlskrona, Vimmerby och Lessebo. Jag ser framemot att möta medlemmar och blivande medlemmar och få lära mig mer av dem om de viktiga jobb de gör varje dag, dygnet runt, året om.

Nu kör vi!