Malin Ragnegård – Förbundssekreterare Kommunal

Här finns mina tankar och åsikter i olika frågor som rör min fackliga vardag

Pausar bloggen – följ mig i sociala medier istället

Sedan en tid tillbaka har jag en ny roll– jag har det finaste jobbet du kan ha, att vara ordförande för fackföreningen Kommunal.

Den här nya rollen innebär många saker och det har lett till att jag bestämt mig för att pausa min blogg. Jag stänger inte ner den för här finns mycket att läsa för dig som vill veta mer om vad jag brinner för – och kanske också för att jag vill göra annorlunda längre fram.

Men just nu är det bättre om du som vill veta vad jag gör och ha koll på vad som är på gång, istället följer mig i sociala medier. Jag finns på Facebook och Instagram och här hittar du nästan dagliga uppdateringar. Vi ses där!