Barbro Andersson – ordförande Kommunal Mitt

Jag är en glad, trygg och stolt förtroendevald i Kommunal Mitt. Här är mina tankar, visioner och idéer för ett bättre arbetsliv och därigenom ett bättre samhälle.

Sista blogg i denna roll.

Så här tre veckor efter Kommunals kongress i Göteborg så vill jag tacka för mig i detta sista blogginlägg som avdelningsordförande i bästa Mitt.

Fortsätt läsa

 

2014-2022. Under dessa år har jag varit en glad, stolt och trygg avdelningsordförande i bästa Kommunal Mitt. Det känns stort och mäktigt att tänka på.

Det har och är ett förtroendeuppdrag som jag värderar högt och som betytt ofantligt mycket i min personliga utveckling.

Och till alla er som jag mött i mitt uppdrag på olika sätt, vill jag bara säga- TACK!

Tack för ert goda kamratskap, ert engagemang och ert samarbete. Vi har tillsammans valarbetat, medlemsvärvat, förhandlat och företrätt. För och med medlemmarna i Mitt.

Jag vill speciellt lyfta fram tre saker som jag är glad över att vi gjort tillsammans.

Det första är att vi allt som oftast sticker ut i medlemsundersökningar. Där upplevs vi som en trovärdig och tydlig organisation bland medlemmarna. Det är stort och nåt att glädjas åt!

Det andra är det genomslag vi har och har haft i media. Varje dag nästintill så är det någon lokal företrädare som syns i nåt media. Det är med stolthet jag ser det och att det är så bra gör mig inte mindre stolt.

Och till sist det tredje som jag vill lyfta är att vi är (oftast) bästa avdelningen i att värva nya kamrater. Det ger mig en trygghet och råg i ryggen att veta att ni är med mig och vill samma sak- förbättra villkoren för alla medlemmar i Kommunal.

Allt detta gör att jag är säker på att jag kommer att kunna fortsätta att skryta om alla era framgångar. Dels internt i förbundet, men även på besök ute i landet och i möten med andra närstående organisationer.

Nu går jag vidare till ett nytt fint uppdrag i finaste Kommunal. Som vice förbundsordförande kommer jag att använda allt det jag fått med mig från er alla.

Så Sträck på er, var stolta, kaxiga och glada, ni är alla så bra och tydliga företrädare i bästa Kommunal Mitt- Mitt Kommunal.

Er glada, stolta och trygga vice förbundsordförande

Barbro.